Cashew Kitchen

Herbs | Cashew Kitchen

Det har varit en riktigt tyst och långsam vecka här ute i skärgården sedan sist. Vi har vaknat runt sju varje morgon och rullat ut våra yogamattor på vardagsrumsgolvet med utsikt över skogsbrynet. Öga mot öga med den morgontrötta rådjursfamiljen som bor bakom bergsknallen har vi sen stretchat/mediterat (ny grej för mig!) och sedan ätit frukost i lugn och ro. Efter akupunkturen i torsdags åkte jag på en riktigt ordentlig förkylning, därav Frilanstisdag istället för Frilansmåndag 😉

It’s been a super slow and quiet week out here in the archipelago since last. We’ve woken up around 7 each morning and rolled out our yoga mats on the living room floor, looking out into the forest. Face to face with the sleepy deer family that lives just behind the hill next to our house, we’ve stretched/meditated (new thing! More about that later) and then made ourselves bowls of chia and cereal to eat…

View original post 2,235 more words

Advertisements